Siirry suoraan sisältöön

Sina Rosengrénista senaattori

Keurusselän Nuorkauppakamarin jäsenelle Sina Rosengrénille on myönnetty senaattorin arvo. Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille senaattoriarvon myöntää Junior Chamber International -maailmanjärjestö.

Sina on ollut mukana kamaritoiminnassa yli 15 vuotta ja hänen kamariurallensa on mahtunut kolme eri kamaria. Hän aloitti uransa Ylöjärven Nuorkauppakamarissa vuonna 2008 ja siirtyi kamarien yhdistymisen myötä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäseneksi ja lopulta Keurusselkään.

Sinan JC ura on vaikuttava ja vauhti on ollut välillä hengästyttävä. Sina ehti vuosien aikana toimia kahdeksassa eri virassa paikallishallituksessa – näistä puheenjohtajana PINKK:ssä 2015 ja Keurusselässä 2021.

Lisäksi hän on ollut C-alueella aluekilpailupäällikkö, aluesihteeri, aluekoordinaattori ja aluejohtaja.

Projektipäällikkönä Sina on toiminut useammassa projektissa, kuten Johtajuusakatemiassa ja viimeisimmäksi Keurusseudun kaupunkipelissä 2022.

Sina on ollut aina valmis laittamaan itsensä likoon ja tukenut Keurusselkää sekä puheenjohtajana että projektipäällikkönä. Hän on myös aktiivisesti osallistunut C-alueen vaalikokous 2024 Onnenkauppa -projektiin.

Senaattorin arvon saaneet jäsenet saavat elinikäisen osallistumisoikeuden nuorkauppakamarin sekä paikallista kamaritoimintaa tukevan ja edistävän elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestön Suomen Senaatin toimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.