Siirry suoraan sisältöön

Podcast

Keurusselän Nuorkauppakamarin uusi projekti on käynnistynyt tammikuussa 2022. Projektin tarkoituksena on tuoda esille menestysmahdollisuuksia maaseudulla samalla opettaen jäsenillemme konkreettisesti, kuinka podcasteja tehdään.

Projekti lähti liikkeelle jäseniemme toiveesta päästä tutustumaan podcastien maailmaan. Ja projektipäällikön Noora Mäkiahon esitellessä ideaa jäsenistölle, saimme heti hyvän projektiryhmän kasaan, johon ilmoittautui iloksemme myös kolme koejäsentä.

Kamarilaisiamme yhdistää halu kehittää Keurusseutua sekä oppia uusia taitoja itse tehden ja kokeillen. Tämä projekti yhdistääkin hienosti molemmat osa-alueet. Podcast-jaksot keskittyvät paikallisiin eri alojen menestyjiin, joista jokaisella on oma tarina kerrottavanaan. Tavoitteenamme onkin näyttää jo nuoremmillekin, että myös paikkakunnalle tai lähialueille voi esim. perustaa yrityksen tai edetä palkatuksi johtajaksi. Projektilla esitellään vaihtoehtoja päättää jäädä muuttotappioiseen pieneen paikkakuntaan, ja silti voi menestyä!

Lisäksi haluamme, että niin nuoret kuin paikalliset aikuisetkin huomaavat yhteisöllisyytemme. Kuinka me yhdessä juuri näiden ihmisten kanssa täällä Keurusseudulla luomme uusia työpaikkoja, opimme ja elämme yhdessä, kasvatamme lapsemme yhdessä sekä pidämme hauskaa, yhdessä.

Tällä hetkellä tilannekuva Keurusseudulla, kuten monessa muussakin pienessä paikkakunnassa on epävarma tai epävakaa, mutta haluamme näyttää, että me paikalliset tekijät uskomme tulevaan.

Pysythän siis kuulolla – pian jo nauhoitetaan ensimmäisiä jaksoja!

Projektipäällikkö: Noora Mäkiaho
Projektiryhmä: Ida Mustonen, Nelli Oksanen, Matleena Jämsä, Saana Lampinen, Milja Kaartinen

Ps. Jos haluat tulla tutustumaan Keurusselän Nuorkauppakamarin toimintaan, niin löydät lisätietoja täältä!