Siirry suoraan sisältöön

Joulupuu

jok

 

Joulupuu-projektia toteutetaan eri puolilla Suomea paikallisten Nuorkauppakamareiden toimesta. Keräyksen avulla tuodaan jouluiloa alueemme lapsille, jotka uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Keurusseudun Nuorkauppakamari toteuttaa projektin vuosittain Keuruulla, Multialla ja Mänttä-Vilppulassa.

Vuonna 2015 paketteja kertyi Mänttä-Vilppulaan noin 350 kpl ja Keuruun keräykseen saman verran. Yksityishenkilöt olivat erittäin aktiivisia Mänttä-Vilppulassa. Keuruulla yrityksiä lähti mukaan yli kolmekymmentä!  Pääyhteistyökumppanin MegaMarketin keräys oli menestys. Keräyskummeina toimi jääkiekkojoukkue Keupa HT:n päävalmentaja Ville Nieminen joukkueineen.
mega1 nieminen
Mäntässä keräyspisteiden eli Wilhelmiinan, seurakunnan, Mitä Kaikkea-kirpputorin, Vuorenmajan ja Myllyrannan lisäksi mukaan yrityksistä ja yhdistyksistä lähti kuusi kappaletta: Liikuntakeskus Liike, Mäntän VPK ry, Rollari, M-Print, MW-Kehitys ja Mänttä-Vilppulan kaupunki. Myös Pohjaslahdelta tuli laatikollinen paketteja ryhmiksen pisteeltä. Paljon oltiin toteutettu valmiita toiveita, mutta myös muita paketteja oli runsaasti. lahjoitusrahoilla ostettiin luistimia ja muita urheilutarvikkeita, sekä vaate-ja kenkäkauppalahjakortteja – puuttuvia toiveita toteutettiin.  Myös perheitä oltiin muistettu.
Joulupuukeräys on toteutettu Keuruulla vuodesta 2012 ja Mänttä-Vilppulan ja Multian alueilla vuodesta 2013 alkaen.

 

 

joulupuu