Siirry suoraan sisältöön

Kaupunkilautapeli

kaupunkilautapeli

Keurusseudun oma lautapeli joulupukinkonttiin 2022!

Keurusselän Nuorkauppakamari toteuttaa kaupunkilautapeli-projektin vuoden 2022 joulusesonkiin. Lautapeliprojekti tehdään yhteistyössä pelivalmistaja TacTic:n, keuruulaisen Mainostoimisto Aidian sekä paikallisen Kehittämisyhtiö Keulinkin kanssa. 

Tavoitteenamme on kehittää Keurusseudun alueellista elinvoimaa ja tuoda positiivisesti esille paikallisuutta. Lautapelissä vilahtelevat Keurusseudun nähtävyydet sekä elinkeinoelämän edustajat. Ideana onkin hankkia paikallisten toimijoiden osakkeita ja näin kerryttää varallisuutta. Pelin säännöt ovat helpposelkoinen versio monelle tutusta Monopoly-lautapelistä. 

Lautapelit saapuvat markkinoille marras-joulukuun taitteessa 2022. Pelejä voi tilata myös ennakkoon sekä kuluttajat että yritykset. Lautapelejä painetaan yhteensä 1 000 kappaletta. 

Toteutus

Peli valmistetaan laadukkaasta materiaalista, jokaisen mukana olevan yrityksen ja tahon logo tulee painettuna pelilaudalle omaan ruutuunsa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan ottamaan värimaailman huomioon osakeruutujen suunnittelussa. Lautapelissä on myös sattumakortteja, joiden tarinat rakennamme siten, että mukana olevat tahot ja yritykset ovat personoidulla tavalla edustettuina. 

Varmista paikkasi pelilaudalta!

Haluaisitko yrityksesi mukaan tähän iloiseen koko perheen seikkailuun, jossa kerätään paikallisten yritysten osakkeita ja törmätään hauskoihin sattumuksiin Keurusseudulla? Ilmoita meille kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella, niin kerromme lisää ja lähetämme sinulle yhteistyöehdotuksen. Hinnat alk. 250€ (alv. 0). Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, mutta kannattaa huomioida, että pelilaudan parhaat paikat viedään ensin!

Lisätietoja

projektipäällikkö Sina Rosengrén / sina.rosengren@jci.fi

Yhteydenottopyyntö