Siirry suoraan sisältöön

Kamarimme

Keurusselän Nuorkauppakamari ry

Keurusselän Nuorkauppakamari ry on Keuruun, Multian ja Mänttä-Vilppulan seudulla asuvien aktiivisten yrittäjien ja johtajien kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö sekä kontaktiverkosto.

Vuonna 1990 perustetussa kamarissamme on tällä hetkellä 19 jäsentä, 5 koejäsentä, 9 kunniajäsentä ja 12 senaattoria. Lisää aktiivisia toimijoita toivomme mukaan jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää toiminnastamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä: jci.keurusselka@gmail.com, , Milja Kaartinen, puh. 040 537 8518 tai Anna Kantalainen, puh. 040 749 6194.

2024 hallituksen kokoonpano:

Milja Kaartinen, PRES
Anna Kantalainen, DP / VP 1
Emmi Simsiö, SECY / TREAS
Sini Jalava, LIO
Henna Lehtonen, LMM
Saara Kuuliala, IND / VP 3
Marjo Ronkainen, BUS / VP 2
Nelli Oksanen, INT
Ida Mustonen, IPP

Kuka tekee kamarin hallituksessa mitäkin?

PRES – puheenjohtaja
IPP – edellinen puheenjohtaja
DP- varapuheenjohtaja
COM- yhteiskuntalohkojohtaja
LOM – yhdistyslohkojohtaja
IND- yksilölohkojohtaja
INT – kansainvälisten asioiden lohkojohtaja
SECY – sihteeri
TREAS – rahastonhoitaja
LIO- tiedottaja

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 60 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.