Siirry suoraan sisältöön

C -alueen vaalikokous Luotsi First Timerina

Koejäsenenä lähdin osallistumaan ensimmäiseen kokousviikonloppuuni Raumalle, c-alueen vaalikokoukseen Luotsiin viime viikonloppuna 1.-3.9.

Halusin osallistua first timerina nimenomaan aluekokoukseen ja lähteä tutustumaan alueelliseen toimintaan ja toisiin c-alueen kamareihin. Ja vaalipöhinässähän se onnistui mitä mainioimmin! Lähdin avoimin mielin mukaan ja tuntuukin, että näin ja koin paljon enemmän mitä olin osannut odottaa. Erityisen lämpimät fiilikset jäi Start-koulutuksesta sekä first timers-cocktaileilta, joissa meille ensikertalaisille hienosti kiteytettiin kamaritoiminnan ydintä ja ainakin itselleni kirkastui ne asiat joita haluan lähteä tavoittelemaan. Ja uusia tuttavuuksiakin löytyi!

Kipinä on siis syttynyt ja seuraava kokousrekkarointikin tehty. Kannustan kaikkia kiinnostuneita lähtemään tutustumaan toimintaan, ainakin itse olen saanut koejäsenyyteni aikana huomata että kamaritoiminnasta löytyy jokaiselle jotakin!

Marjo Ronkainen, Keurusselän koejäsen 2023

Vastaa