Siirry suoraan sisältöön

Keurusselän Nuorkauppakamari kokoaa eri alojen osaajat yhteen

Keurusselän Nuorkauppakamari on valinnut vuodelle 2018 uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Mainostoimisto Pelismon graafinen suunnittelija Hanna Söderström aisaparinaan vuoden 2019 valmistautuva puheenjohtaja, SYS Audit Oy:n tilintarkastaja Teemu Laitinen. Lisäksi hallituksessa on mukana Keuruun Sähkön ICT-päällikkö Janne Sievälä, Kotipizza Oyj:n markkinointikoordinaattori Doris Hakala, Ravintola Göstan ravintolapäällikkö Anu Huhtala, Serlachius-museoiden assistentti ja tapahtumavastaava Sanna Tukia-Le Nguyen sekä Matka Mäkelä Oy:n liiketoimintajohtaja Noora Mäkiaho.

Noora on valittu lisäksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Keski-Suomen Kauppakamarin Juniorikiltaan ja Keski-Suomen matkailuhallitukseen. Juniorikilta on Keski-Suomen Kauppakamarin ja paikallisten nuorkauppakamareiden kanssa kehitetty yhteistyömalli. Juniorikiltalaiset ovat aktiivisia ja ansioituneita nuorkauppakamarilaisia ja heidät valitaan alueellisen kauppakamarin toimialueen nuorkauppakamareista kaksivuotiseksi kaudeksi. Juniorikiltalaiset toimivat kauppakamarin luottamuselimissä, valiokunnissa juniorijäsenen mandaatilla.

Keurusselän Nuorkauppakamarilaiset vaikuttavat myös oman alueensa ulkopuolella, Emilia Koikkalainen (toimitusjohtaja, Koskenpään huopatehdas) on valittu Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitukseen kehitysjohtajaksi ja Riku Keränen (toimitusjohtaja, Keurusseudun LVI) alueorganisaation aluekoordinaattoriksi.

Keurusselän Nuorkauppakamari ry on Keuruun, Multian ja Mänttä-Vilppulan seudulla asuvien aktiivisten yrittäjien ja johtajien kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö sekä kontaktiverkosto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.