Siirry suoraan sisältöön

Aleksi Graf valittiin SNKK:n hallituksen varapuheenjohtajaksi

Kuva: Ilkka Koski

Keuruulainen Aleksi Graf valittiin viime viikonloppuna 7.-8.10.2022 Kuopiossa järjestetyssä vaalikokouksessa Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023.

Hallituksen valitsee paikallisten nuorkauppakamareiden puheenjohtajista muodostuva edustajiston kokous. Nuorkauppakamari noudattaa periaatteenaan vuosi per virka -toimintamallia, jolloin johtoon valitaan uudet henkilöt vuosittain. Varapuheenjohtajia on vain yksi, ja vaalin voittaminen käytännössä tarkoittaa henkilön valintaa puheenjohtajan tehtävään varapuheenjohtajavuoden jälkeen.

Jyväskylän Nuorkauppakamarissa vaikuttava Aleksi Graf on kokenut kamarilainen, joka syttyy ihmisten kohtaamisesta ja työelämän tunnetaidoista. ”Olen erittäin iloinen valinnastani varapuheenjohtajaksi. Haluan kehittää niin järjestöä kuin omaa johtamisosaamistani seuraavien vuosien aikana”, hän kommentoi.

Myös Keurusselän Nuorkauppakamari on ollut tiiviisti mukana Grafin kampanjamatkalla ja kehityssuunnitelmien teossa, kun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Nelli Oksanen toimitti kampanjapäällikön ja sparraajan roolia Grafille. ”Minulle oli luontevaa olla mukana Aleksin jännittävässä vaalimatkassa, sillä olenhan tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä onnistuneesti jo kahden vuoden ajan oman puheenjohtaja-polkuni aikana ja samalla olen itse saanut kampanjankin aikana arvokasta oppia, jota voin hyödyntää työelämässä”, kommentoi Keurusselän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Nelli Oksanen.

Aleksi Graf toimii vuonna 2022 Suomen Nuorkauppakamareiden alueen C, johon Keurusselän Nuorkauppakamarikin kuuluu aluejohtajana ja nuorkauppakamarien kansallisen hallituksen jäsenenä. Grafilla on takana jo yli kymmenen vuoden nuorkauppakamarikokemus ja siviilielämässä hän toimii HT Laserin kiinteistöistä vastaavana päällikkönä.

Tapio Honkonen kansallisen kokoustoiminnan päälliköksi

Toinen Jyväskylän Nuorkauppakamarin pitkäaikainen tekijä, Tapio Honkonen, valittiin puolestaan uuteen kansallisen kokoustoiminnan päällikön virkaan. Kokoukset ovat aina olleet Tapiolle yksi tärkeimmistä asioista nuorkauppakamaritoiminnassa ja hänellä on paloa olla mukana viemässä toimintaa uudelle tasolle, jotta kokoukset ja akatemiat tuottavat arvoa jäsenistölle ja inspiroivat heitä lähtemään mukaan myös tulevaisuudessa.

Keurusselän Nuorkauppakamari onnittelee naapureitaan Aleksia ja Tapiota sekä kaikkia muita vastuullisiin tehtäviin valittuja henkilöitä!

Nuorkauppakamari lyhyesti

Nuorkauppakamari on kansainvälinen nuorten aikuisten kehittymis- ja johtamisjärjestö, jonka tavoitteena on aikaansaada vastuullista muutosta yrityksissä ja yhteiskunnassa. Varsinaisia jäseniä Suomessa on n. 2 000 ja globaalisti (Junior Chamber International) yli 170 000 aktiivista verkostoitujaa yli 100 maassa.