Siirry suoraan sisältöön

Merja Astikaisesta kunniajäsen

Merja_kunniajäsen_jcikeurusselkä

Keurusselän Nuorkauppakamari sai uuden kunniajäsenen #9 Merja Astikainen perjantaina 14.1.2022 vietetyissä tammikuun tappajaisissa.

Vuoden 2022 puheenjohtaja Nelli Oksanen kiitteli pitkä-ikäistä jäsentämme Merjaa hartioidensa jakamisesta kaikille jäsenillemme pyyteettömästi ja suurella sydämellä pitkän kamariuransa aikana. ”Merja on ollut monen jäsenen luotettava kumppani paikallistoiminnassa, hän on ollut siellä missä lupaa, uhrautunut kahdesti kamarin puheenjohtajaksi sekä pitänyt huolen meidän henkisestä jaksamisesta” Nelli kommentoi.

Merja kiitteli kamaria kunniajäsenyydestä ja uskoi meidän vielä tapaavan, ”on tässä niin huikeeta porukkaa mukana”.

Kunniajäsenet ovat olleet aktiivisia paikallistoimijoita jäsenvuosinaan. Kunniajäsenillä on ikuinen osallistumisoikeus paikalliseen toimintaan ilman jäsenmaksuvelvoitetta tai äänioikeutta, kun muutoin harrastus päättyy jäsenen täyttäessä 40-vuotta. Kaikki Keurusselän Nuorkauppakamarin kunniajäsenet löytyy täältä.

Onneksi olkoon Merja!