Siirry suoraan sisältöön

Joululahjakeräys Keuruulla 2021

joululahjakeräys keuruulla

Perinteinen hyvänmielen joululahjakeräys järjestetään jälleen Keuruulla 1.-12.12.2021 Keurusselän Nuorkauppakamarin toimesta.

Joululahjakeräyksellä kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Keräys toteutetaan täysin non profit -periaatteella, eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Tämän hyväntekeväisyyskeräyksen tavoitteena on antaa joululahja niille vähävaraisille paikallisten perheiden lapsille sekä koko perheelle, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Lahjat jaetaan suoraan perheille ja lapsille Keuruun sosiaalitoimien kautta ilman välikäsiä ja kuluja.

Keuruulla keräyspiste on Megamarketissa 1.-12.12.2021.  Pisteeltä löydät pakettikortit, joista löytyy lahjansaajan ikä ja sukupuoli. Mukana on myös ideoita lahjaa varten. Lahjat voit palauttaa Megamarketin kassalle pakettikortin kanssa su 12.12. mennessä. Lisäksi Nuorkauppakamarin tontut ovat paketoimassa ja opastamassa paikan päällä perjantaina 10.12. klo 13-19 ja lauantaina 11.12. klo 10-16.

Näin osallistut keräykseen yksityishenkilönä:
1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämätön lahja tai lahjakortti.
2. Paketoi lahja joko kotona tai tuo paketoimattomana keräyspisteelle.
3. Jos paketoit lahjan itse, kirjoita pakettikorttiin, mitä lahja sisältää ja kenelle se sopii, esim. ”nukke, tyttö 6v”, ”elokuvaliput, poika 14v” tai ”lautapeli, koko perheelle”. Keräyspisteeltä löydät valmiita pakettikortteja, mutta vapaamuotoisen kortin voi tehdä myös itse.
4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä teippaa pakettikorttia lahjakääreeseen.
5. Tuo lahja keräyspisteeseen.

Näin osallistut keräykseen yrityksenä:
1. Valitse täältä mieleisesi paketti, jonka haluaisit lahjoittaa. Voit valita valmiista laskelmista, tai ilmoittaa haluamasi summan, joka täsmää ilmoitettuun kappalehintaan.
2. Me hankimme lahjakortit yrityksiltä tilauksesi mukaisesti ja toimitamme ne Keuruun sosiaalitoimelle, joka jakaa lahjat saajilleen.
3. Valitsemasi yritys tai yritykset laskuttavat sinua suoraan viimeistään yrityslahjoitus-keräyksen päätyttyä 10.12. jälkeen – ilman välikäsiä ja kuluja.

Joululahjakeräykseen voi kuka tahansa tuoda paketin, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen niin antajalle kuin saajallekin!

Löydät tapahtuman myös Facebookista – osallistu ja jaa tietoa eteenpäin!

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Janne Sievälä
puh. 040 769 1463