Siirry suoraan sisältöön

C-Alue Kick-off 2024

C-Alue Kick-off 2024

Mitä: C-Alue Kick-off 2024
Missä: Isohiekan leirikeskus, Isohiekantie 201, 42560 Keuruu
Milloin: la-su 27.-28.1.2024

Siis mitä? 
C-alueen vuosi 2024 on mahtavaa polkaista käyntiin lämpimin mielin nauttien yhdessäolosta, kuumasta saunasta ja keurusselänpesijöistä! Isohiekan leirikeskus tarjoaa tähän toimivat ja intiimit tilat, jossa ryhmäytyminen sujuu kuin aurinkorasvan levitys. Rannan edustalla on aina sopivaa aallokkoa surffaajille, ja paksunahkaisimmat uivat järvessä ympäri vuoden. 

Ai missä? 
Keuruu sijaitsee Keski-Suomessa – keskellä kaikkea. Keuruulle pääsee junalla, linja-autolla ja omalla autolla. Mikäli rantapummit saapuvat julkisilla asemille, niin Keurusselän uljaat rantavahdit kuljettajat osallistujat hiekkarannalle. 

Missä nukutaan?
Kun takkatuvan lämpö saa torkahtamaan badenbadeniin rantapyyhkeen alle, on aika siirtyä suhteellisen modernin bungalowin kimppahuoneisiin, jotta hiekka ei ahdista varpaiden välissä. Nukkua saa ylä- tai alapedissä, joko omilla lakanoilla tai makuupussilla. Majoituksesta löytyy yhteiset wc:t ja suihkut, sekä pieni keittiö-/oleskelutila. 

Halutessaan bungalowista voi varata makuupaikan jo pe-la yölle lisämaksusta 30 euroa / hlö. 
 
Onks ruokaa ja juomaa?
Pakettiin kuuluu hyvää ja terveellistä rantamuonaa lounaan, päivällisen, iltapalan ja aamupalan merkeissä. Myös kahvia ja teetä on saatavilla jossain kohtaa. Ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat pyritään ottamaan huomioon. 
 
Leirikeskukseen saa lisäksi ottaa mukaan oman pullon.
 
Jotain puuhaa? 
Tiimiyttävää ja hauskaa ohjelmanumeroa on tiedossa sääolosuhteet huomioon ottaen, sillä luvassa on hieman sykettä nostattavaa ranta-aktiviteettia. Ja totta kai rannalla myös uidaan, joten pakkaathan mukaasi hyvät ulkoilukamppeet, uikkarit ja pyyhkeen! 
 
Rannalla on lisäksi nähtävissä usein erilaisia viihdetaiteilijoita tanssijoista laulajiin ja jonglööraajiin. Onko sinussa huikeaa talenttia tai koetko muuten paloa olla esillä? Kaikille halukkaille showmiehille ja -naisille löytyy varmasti tilaa! 
 
Tämmöseen menee varmaan mammonia?
No ei! Toiveena oli huokea toteutus, joten totutellaan yhdessä rantapummin elämään. Siispä bileet on edulliset, vain 95 euroa / hlö! Hinta sisältää majoituksen (la-su), tilavuokrat, lounaan, päivällisen, iltapäiväkahvit, iltapalan ja sunnuntain aamupalan. 
 
Ymmärrämme myös hyvin, jos haluat saapua jo perjantaina! Tämä on mahdollista huokeaan 30 euron lisähintaan, joka sisältää majoituksen lisäksi aamiaisen. Kerrothan halustasi jo rekkarointi-vaiheessa.
 
Entä jos joudun vastoin kaikkia toiveitani perumaan? 
Ei hätää, täysin kuluttoman peruutuksen voit vielä tehdä 20.12.2023 asti. 
Kun peruutus tapahtuu 27.12.2023 mennessä, palautetaan 50% kaikista suoritetuista osallistumismaksuista. 
Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista ei palautusta. 
 
Jäikö jotain epäselvyyksiä? 
Lisätietoja antaa päärantavahti Milja sekä apulaisrantavahti Nelli. 
 
Yhteystiedot:
Milja Kaartinen
 
Nelli Oksanen

Ilmoittautuminen

Haluan todellakin mukaan! Joko voi ilmoittautua?
Kyllä voi – rekkarointi on nyt auki ja alta klikkaamalla pääset lomakkeelle!
 
Rekisteröinti tulee tehdä 20.12.2023 mennessä. Lasku lähetetään sähköpostitse. Laskun eräpäivä 27.12.2023. 
 
Hyppää Keurusselkään!