Siirry suoraan sisältöön

Keurusseudun LVI-Palvelu

Taito tehdä, tahto palvella!

Keurusseudun LVI-palvelu on alueen parhaiten palveleva LVI-asennus- ja huoltoliike. Vastaamme aina puhelimeen ja tulemme paikalle, kun hätä on kyseessä; on ajankohta mikä tahansa!

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset LVI-palvelut, sekä suunnittelu- ja valvontapalvelut.

Keurusseudun LVI-Palvelu

timthumb

Vuotavatko putket, vai onko vesivahinko jo tapahtunut? Onko viemäri täysin tukossa tai WC-pönttö halkeilee liitoksissaan? Ei hätää, nopean palvelun Keurusseudun LVI-palvelu auttaa! Asennetta ei tästä putkifirmasta puutu. Lupaus parhaiten palvelevana ja toimittajariippumattomana LVI-asennus ja huoltoliikkeenä pidetään asiakkaille. 24h päivystys palvelee ympärivuotisesti viiden kunnan alueella – asiakkaan puheluihin vastataan ja hätätilanteissa tullaan AINA paikalle välittömästi.

Keurusseudun LVI-palvelu Oy perustettiin vuonna 2008 YIT Kiinteistötekniikan toiminnan loputtua. Ammattitaitoiset asentajat ovat jatkaneet asennus- ja huoltotöitä uudessa yrityksessä. Henkilökunta koostuu niin vanhan koulukunnan konkareista kuin uuden sukupolven osaajista. Toiminnassa kunnioitetaan perinteitä hyödyntäen samanaikaisesti uusinta tekniikkaa.

Yrittäjä Riku Keränen on toiminnan mies ja valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Hänen palveluasenteensa on vailla vertaa. Yrittäjä tarttuu tiiminsä tavoin luodinnopeasti ja innolla niin tukkeutuneiden viemärien avaamisiin ja lämmityslaiteasennuksiin kuin puhelimeenkin minä vuorokaudenaikana tahansa. Koulutustaustaltaan Riku on tradenomi, LVI-asentaja ja hän on tehnyt LVI-työteknikkotutkinnon – osaamista yrittäjältä löytyy monialaisesti. Hän arvostaa ammattitaitoista henkilökuntaansa ja osaa myös sanoa sen ääneen.

Ihan aina ei supermieskään pysty vastaamaan puhelimeen, mutta Keräsen palveluasenne ei siihenkään kaadu. Ystävä, Jani, kertoo hänestä seuraavaa: ”Viime vuonna seurasin vierestä, kun Rikulle tuli puhelu, johon hän ei vastannut. Laittoi viestin, että olen varattu. Olimme Keski-Suomen yrittäjien juhlassa. Oli lauantai, kello ehkä 19 illalla. Riku viestitteli työntekijälle ja tämä meni paikalle. Viestejä sateli jonkun verran siinä vajaan tunnin aikana, jossa myös ongelma tuli hoidettua”.

Intohimosta alueen parhaaseen ja nopeimpaan LVI-palveluun.