Siirry suoraan sisältöön

doris

Doris asuu nykyään Klaukkalassa, mutta hänen sydämensä on Keurusselän rannoilla. Siviilissä hän työskentelee markkinointikoordinaattorina Kotipizza Oyj:llä Helsingissä. Doris on asunut muun muassa Hyvinkäällä, Heinolassa, Lahdessa, Sevillassa, Marbellassa, Méxicossa, Helsingissä ja Vantaalla. Mänttään ja Keurusselälle hän päätyi pääkaupunkiseudulta vuonna 2015 avomiehensä opiskelujen vuoksi. Mänttäläisyyden alkutaipaleella Doris löysikin pian itsensä nuorkauppakamarin kuukausitapaamisesta.

Hänen tarkoituksenaan oli verkostoitua Keurusselän alueella niin ammatillisesti kuin sosiaalisestikin. Molemmat tavoitteet saavutettiin; nuorkauppakamaritoiminta toi uuden koulutusta vastaavan ammatin markkinointialalta sekä paljon uusia ystäviä. Nuorkauppakamaritoiminnasta on ollut paljon hyötyä hänen nykyisissä tehtävissään. Tässä järjestössä Doris on saanut astua tiedottajan saappaisiin, toimia projektipäällikkönä sekä järjestää tapahtumia. Myös muutamat nettisivut hän on pystyttänyt! Mäntässä hän työskenteli paikallisessa viiniravintolassa sekä Alkossa. Koulutukseltaan hän on markkinoinnin tradenomi ja työkokemusta hänellä on erilaisista markkinointitehtävistä sekä ravintola-alan töistä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Koska Doris on reissunainen, hän ei näe kamaritoimintaa paikkasidonnaisena. Nykyään monia työtehtäviäkin hoidetaan etänä. Keurusselän Nuorkauppakamarissa pidetään usein Skype-palavereita. Hän on ollut tervetullut myös pääkaupunkiseudulla toimivien nuorkauppakamareiden toimintaan ja koulutuksiin.

Tällä hetkellä Doris tekee työtä, jota rakastaa ja opettelee etäjohtamista Keurusselän Nuorkauppakamarin puheenjohtajana. Hän pitää siitä, että Nuorkauppakamarissa voi oppia johtajuutta käytännönläheisesti. Jokainen yhdistyksen virka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista. Pieninkin projekti vaatii suunnittelua, organisointia, delegointia, budjetointia sekä monia muita taitoja.

Doriksen mielestä Nuorkauppakamaritoiminnan parhaita puolia on, että pääsee haastamaan itseään ja oppimaan tekemällä. Jokainen saa tulla sellaisena kuin on. Keurusselän Nuorkauppakamarissa on superaktiivisia jäseniä, mutta myös vähemmän aktiivisia mahtuu joukkoon. Tärkeää on muistaa, että kyseessä on harrastus ja kaikki tekevät sen, mitä pystyvät ja kaikki auttavat toisiaan. Tämä vuoden 2017 puheenjohtaja toivookin paljon yhteydenottoja toiminnasta kiinnostuneilta, jotta Keurusselän Nuorkauppakamari saa kasvatettua monipuolista joukkoa ja näin jatkaa Keurusselän alueen kehittämistä yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Doriksen kamariura:

05/2015 toukokuu koejäsen
12/2015  Joulupuu-keräys Mänttä-Vilppulassa, projektipäällikkö

01-12/2016 LIO (Local Information Officer) – Keurusselän Nuorkauppakamarin tiedottaja
05/2016 Suomen Nuorkauppakamareiden Strategia!-koulutus, projektipäällikkö

01/2017 –> PRES (Local President) – Keurusselän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja

Doris Linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/dorishakala