Siirry suoraan sisältöön

Kannatusjäsen

Kannatusjäsenyys on hyvä vaihtoehto yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille. Kannatusjäsenet tukevat merkittävällä tavalla Keurusselän Nuorkauppakamarin kaikkea toimintaa. 

Jäsenistömme koostuu nuorista 18-40 -vuotiaista aktiivisista vaikuttajista sekä kunniajäsenistä ja senaattoreista. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää Keuruun, Multian ja Mänttä-Vilppulan alueellista elinvoimaa. 

Haluamme olla tunnettu positiivisten ihmisten järjestö, paikallisesti aikaansaava vaikuttaja sekä haluttava harrasteheimo. Toimintamme mahdollistaa yhteisöllisen kasvualustan tulevaisuuden tekijöille. 

Yhdistyksen yli 30-vuotisen toiminnan aikana olemme tehneet useita merkittäviä ja ympäristöömme vaikuttavia projekteja. Aikoinaan loimme Matkailijoiden palvelukartan Keuruulle ja myös nykyään Keuruun kehittämisyhtiön Keulinkin hallinnoima Mun Keuruu on lähtöisin Keurusselän Nuorkauppakamarin projektista. Teimme kansallisesti palkitun ja  kansainvälisestikkin huomioita saaneen Maalaismimmit -podcastin sekä toteutimme paikallisille eskareille ja ekaluokkalaisille Keurusseudun värityskirjan. Lisäksi olemme järjestäneet jo yli 10 vuoden ajan joululahjakeräystä paikallisille vähävaraisille lapsiperheille ja nuorille. 

Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden voit irtisanoa koska tahansa. Voit valita mieleisesi kannatusmaksun suuruuden, alkaen 50 eur / vuosi. Kannatusjäsenyys laskutetaan kerran vuodessa. 

Kannatusjäsenenä saat nimesi näkyviin verkkosivuillemme. Ja halutessasi lisäämme myös logosi ja linkin yrityksesi sivuille, kun toimitat nämä tiedot meille. 

Kannatusjäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen. 

Otat kannatusjäsenyydelläsi kantaa Keurusseudun kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen positiiviseen vaikuttamiseen alueellamme. Kannatusjäsenyyteen ei kuulu Keurusselän Nuorkauppakamarin jäsenedut eikä virallinen päätöksenteko. 

Olemme myös avoimia muille yhteistyöehdotuksille!

Lisätietoja: jci.keurusselka@gmail.com 

Haluan liittyä Keurusselän Nuorkauppakamarin kannatusjäseneksi

Täyttämällä oheisen lomakkeen ilmoitat meille kiinnostuksestasi liittyä Keurusselän Nuorkauppakamarin kannatusjäseneksi. Lähetämme sinulle laskun, kun olemme vastaanottaneet tietosi ja käsitelleet hakemuksesi hallituksen kokouksessa.