Siirry suoraan sisältöön

Jäseneksi

Nuorkauppakamari on mahtava harrastus, jonka voi kokea vain osallistumalla toimintaan! Kamarin jäsenyys ei sido sinua mihinkään, vaan lähes kaikkien kamareiden tapahtumat ovat avoimia myös muiden kamarien jäsenille. Nuorkauppakamari on kansainvälinen verkosto, joten jäsenyys Keurusselän Nuorkauppakamarissa avaa sinulle ovet maailmanlaajuiseen verkostoon. Tartu mahdollisuuteen ja lähde mukaan!

jci-finland_banneri_1920x1080px

OLETKO KIINNOSTUNUT

  • Itsesi kehittämisestä
  • Johtajuus- ja kouluttajakokemuksen kartuttamisesta
  • Mielenkiintoisista projekteista ja niiden kautta uusien taitojen oppimisesta
  • Verkostoitumisesta kansainvälisessä organisaatiossa
  • Yhteiskuntaan vaikuttamisesta
  • Vaikuttamisesta ympäröivään yhteisöösi paikallisesti

Mikäli vastaisit kyllä joihinkin edellä mainituista, tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

 

TIETOA KOEJÄSENYYDESTÄ – TUTUSTUMINEN NUORKAUPPAKAMARITOIMINTAAN

Ennen varsinaista jäsenyyttä olet mukana toiminnassa koejäsenenä. Koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja vastavuoroisesti me saamme tilaisuuden tutustua sinuun. Koejäsenyyden aikana selviää, onko nuorkauppakamaritoiminta sopivaa juuri sinulle. Koejäsenenä sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan lukuun ottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa sekä mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin. 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, voit olla suoraan meihin yhteydessä: jci.keurusselka@gmail.com tai Anna Kantalainen, puh. 040 749 6194.

Varsinaisen koejäsenhakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä:

Koejäsenhakemus

Kun edellytykset jäsenyyteen täyttyvät sekä kiinnostus ja motivaatio toimintaamme jatkuu, sinulla on mahdollisuus varsinaiseen jäsenyyteen. Jäsenenä toimintamme koko laajuudessaan on sinulle avoin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!