Siirry suoraan sisältöön

emilia

Emilia Koikkalainen

Olen kamarimaailmassa ns. HC-JC. Olen tempautunut mukaan toimintaan melkoisella intensiteetillä. Tulin koejäseneksi 2011 ja varsinaiseksi jäseneksi taisin tulla 2012. Lähdin koejäsenenä Saksaan eurooppakokoukseen kesällä 2012 ja siellä koin jonkinlaisen ”herätyksen”. En sitä muulla tavoinkaan osaa kuvailla. 😀 Keskustelut ihmisten kanssa, uudet ystävät ja vilpittömyys toimintaa kohtaa, joka ihmisistä huokui oli vaikuttavaa. Kaiken lisäksi oli vielä aivan tajuttoman hauskaa! Vuonna 2013 olin pressana, joka syvensi entisestään ymmärrystä, vaikka jälkeenpäin voi argumentoida, että melko pihalla olin tuolloinkin. 😀 Nautin suunnattomasti kokousviikonloppujen koulutuksista ja pohdinnoista, jotka nämä herättävät. Nautin myös kaikista kansainvälisistä mahdollisuuksista, ja minulla onkin oma KV-tapahtumien bucket list, jossa riittää vuosiksi tavoiteltavaa!

Kaikissa jiiceissä asuu jonkinlainen maailmanparantaja, pienempi tai isompi. Minut pitää toiminnassa mukana mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Bisnes- ja johtajuustaitojen jatkuva sparraus pitää ajatukset virkeinä. Vaikuttajataitojen kehittämisestä nauttii sisäinen maailmanparantajani. Tämän ovat muutkin huomanneet ja olenkin tänä vuonna (2017) toiminut Suomen nuorkauppakamareiden kansallisessa projektissa, JCI Vaikuttajakoulussa, projektipäällikkönä.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen tapahtuu yksilöiden kautta, joten osaamisen kerryttäminen on keskeistä. Nämä ovat niitä aktiivisen kansalaisen taitoja, joiden pohjalta myös JCI-aate myös ponnistaa.

Suomen nuorkauppakamareissa uuden strategiakauden keskiössä on jäsenten menestymisen vauhdittaminen työelämässä. Näkemykseni on, että se toteutuu paitsi konkreettisia taitoja kouluttamalla ja osaamista kerryttämällä, myös itsevarmuutta ja osaamisen jäsentämisen taitoja vahvistamalla. Näitä haluan tuoda myös meille kamariin.

Olen kamarissa innostuja, kehittäjä ja liikuttuja. Rönsyilevien ajatusteni takana asuu perin pikkutarkka sääntöviilaaja. Olen myös kyseenalaistaja ja haastaja. Mutta ennen kaikkea olen tekijä ja hemmetin hauskaa seuraa. Takuunauraja kaikille vitseille!

Vuonna 2017 olen toiminut myös C-alueen aluejohtoryhmässä kansainvälisyyspäällikkönä ja vuonna 2018 toimin kansallisen kattojärjestömme Suomen nuorkauppakamarit ry:n hallituksessa kehitysjohtajana vastuualueena yhteiskuntavaikuttaminen.

Työelämässä olen yrittäjä ja #huopakauppias Koskenpään Huopatehdas Oy:ssä.

Huopatehdas on teollisuutta palveleva huopatukku, jonka monipuolinen huopavalikoima tarjoaa ratkaisuja myös laajalle asiakaskunnalle käsityöläisiä ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaisia.

Omassa tuotannossa meillä on hirsitiivisteeksi kehitetty KH-rakennusnauha.

Kodin jaan kahden herran, avopuolisoni Aleksin ja koiraherra Voiton kanssa. Aleksi Graf on Jyväskylän nuorkauppakamarin jäsen ja Voitto on 11-vuotias mäyräkoira, joka on yhtä aikaa maailman rakkain ja raskain koiraystävä.

Nähdään kylillä ja kokouksissa!

www.huopaa.fi

www.emiliakoikkalainen.fi