Siirry suoraan sisältöön

Keurusselälle ja ”Keurusselänpesijöille” tunnustusta alue palkintogaalassa

C-Aluevuosikokousta vietettiin Tampereella 15.-16.3.2024 Kärki-konferenssin muodossa menestyksekkäästi, sillä Keurusselän Nuorkkauppakamari ja jäsenemme palkittiin alue palkintogaalassa loistokkaasti.

Niin timanttisia tyyppejä ja vaikuttavaa toimintaa, että häikäisee.

Meidän upea Marjo Ronkainen palkittiin C-alueen Vuoden Tulokkaana 2023.
”Vastuullinen ja empaattinen tiimipelaaja, itsensä haastaja sekä innostavan ilmapiirin rakentaja.

Tämä henkilö on koejäsenvuotenaan luotsannut kamarinsa taloudellisesti merkittävimmän projektin kehittäen kumppanuushankintaa kestävämpään suuntaan sekä omaa ammatillista osaamistaan kuvittajana. Hän on omaksunut kamaritoiminnan suolan, kokeilukulttuurin ja hänen sydän sykkii positiivisen muutoksen luomiselle Keurusseudulla ja ympäröivässä yhteisössään!”

Onnea Marjo! Erittäin ansaittu voitto

Lisäksi ihana Nelli Oksanen valittiin Vuoden 2023 C-tyypiksi!
”Hän on vastuunkantaja ja luottopakki. Hän on aktiivinen yli kamari- ja organisaatiorajojen. 

Hänen ohjauksessaan koko tiimi kokee merkityksellisyyttä tietäen olevansa tärkeällä matkalla yhdessä. Yhdessä tiimi tekee merkityksellisiä asioita ja Ihmiset pysyvät kyydissä, koska he ovat arvokkain asia kamarissa.

Hän on hieno ihminen ja paljon parempi johtaja, kuin itse suostuu myöntämään.”

Myös tämä palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen, sillä hakemus oli herkistänyt myös palkintoraatin. Onnea Nelli!

Lisäksi Keurusselän Nuorkauppakamari sai tunnustusta kunniamaininnalla Vuoden Ceemäisin -kamari kategoriassa.
”2023 Keurusselän Nuorkauppakamari oli elinvoimaisempi kuin koskaan! Kamarissa INNOSTUTTIIN vastuunotosta ja osallistumaan 91 prosenttisesti sekä innostettiin muita kamareita näkymällä C-alueella enemmän kuin aikoihin. Kamarin yhteisöllisyys ja iloisuus LOISTI läpi VESA-naamareiden ja Käärijä-hihojen. Keurusselässä ONNISTUTTIIN kehittämään kumppanuuksia sekä lähes tuplaamaan jäsenmäärä. ILOn vuosi näkyi ja kuului yli kamari-, alue- ja maarajojen!”

Viime vuoden toiminta on ollut menestyksekästä ja laadukasta, niin kuin Keurusselässä aina. Lisäksi innostuimme, loistimme ja onnistuimme!

Vastaa