Siirry suoraan sisältöön

Vuoden 2023 tekijät palkittiin Tammikuun Tappajaisissa

Tammikuun 5. päivä perinteisesti kokoonnuttiin yhteen muistelemaan vuoden 2023 huippuhetkiä ja -tyyppejä, sekä suoritettiin käätyjenvaihto, eli tuoreelle PRES 2024 Milja Kaartiselle laskettiin arvokkaasti puheenjohtajan käädyt kaulalle.

Mukana oli iso joukko keurusselkäläisiä ja aveceja sekä vierailijoita Pirkanmaan- ja Kankaanpään Nuorkauppakamarista. Lisäksi kuulimme paikan päällä kansallisen puheenjohtaja Aleksi Grafin vuoden ensimmäisen puheen.

Loistokkaasta kamaritoiminnasta palkittiin seuraavat tekijät:

Vuoden keurusselkäläinen
Marjo Ronkainen

Suoraselkäinen keurusselkäläinen, joka luovii päämäärätietoisesti Nuorkauppakamarin aallon harjalla ja pitää samalla Keurusselän lippua korkealla. On aktiivinen seilaaja myös oman kamarin ulkopuolella.

Vuoden tulokas
Anna Kantalainen

Annetaan vuoden aikana ansiokkaasti toimineelle tuoreelle jäsenelle, joka on jo koejäsenyytensä aikana ollut aktiivinen ja pitänyt yllä Keurusselän henkeä.

Vuoden selätys
Marjo Ronkainen
Jaetaan haastavan tilanteen tai suoranaisen ongelman ratkaisseelle henkilölle.  Palkintona ongelman kanssa kipuilleelle muistuttamaan että kipu kasvattaa ja selkä vahvistuu treenaamalla vaikeita taakkoja.

Kummilusikka
Nelli Oksanen

Annetaan kamarilaiselle, joka on vuoden aikana auttanut ja tukenut muita kamarilaisia poikkeuksellisella tavalla.

”Kunniakaartin” kummilusikka
Hanna Palosaari

Annetaan kunniajäsenelle, senaattorille tai yhteistyökumppanille, joka on erityisellä tavalla tukenut kamaria vuoden aikana.

Vuoden seuralainen
Hermanni Kivi-Mannila

Palkinto luovutetaan vuosittain seuralaiselle, joka on osallistunut aktiivisesti Keurusselän Nuorkauppakamarin tapahtumiin tai ollut muutoin tukena kamarimme toiminnassa.

Vuoden juniorikeurusselkäläinen
Lyyti Kantalainen
Kunniamaininta Jussi Graf

Palkinto luovutetaan juniorille, joka on läsnäolollaan ilahduttanut Keurusselän Nuorkauppakamarin tapahtumissa.

Vuoden hallituksen jäsen
Nelli Oksanen

Puheenjohtaja myöntää palkinnon hallituksen jäsenelle, jonka tuki ja apu vuoden aikana on ollut korvaamatonta!

Vuoden purjehtija
Milja Kaartinen

Vuoden Purjehtija -palkinto myönnetään jäsenelle, jonka on purjehtinut Keurusselkää kauemmille vesille. Purjehtija on tarttunut rohkeasti mahdollisuuksien ruoriin ja antanut JC-kompassin näyttää suuntaa kohti uusia seikkailuja ja uusia satamia. Hänen matkansa ovat ulottuneet vuoden aikana kansainvälisille vesille ja joskus jopa toisille mantereille. Keskeistä on, että matkaa on taitettu yli kamarirajojen. Hän toimii esimerkilisillä matkoillaan inspiraationa oman kamarin jäsenille ja pitää Keurusselän lippua korkealla.

Onnea vielä kaikille!

Vastaa