Siirry suoraan sisältöön

Vuoden Nuori Menestyjä -ehdokas 2022: Miisa Grekov

Kuva: Simelius Simelius

Keuruulaislähtöinen Miisa Grekov on valittu top 10 ehdokkaiden joukkoon Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Menestyjä JCI TOYP -kilpailussa 2022.

Miisa Grekov kasvoi Keuruulla, Keurusselän rannalla. Mmiisaksen ensimmäinen video otsikolla ”Lontoo 2013” keräsi ensin satoja, sitten tuhansia katsojia. Ja pian jo kymmeniä tuhansia seuraajia. Nykyään Miisa Grekov on toimitusjohtaja yrityksessään Mmiisas Oy. Mmiisaksen YouTube-videoita on katsottu yli 152 000 000 kertaa ja yhdellä Instagram-päivityksellä on keskimäärin 27 000 tykkäystä ja kommenttia.

Miisa on valittu mm. Vuoden vaikuttajaksi 2022 (Tubecon Awards) ja Suomen vaikuttavimmaksi vaikuttajaksi 2019 (Meltwater) sekä hän on ollut mukana top 100 vaikutusvaltaisimmat suomalaiset ja top 10 vaikutusvaltaisimmat media-alan suomalaiset 2016 -listauksissa (Kauppalehti). Näiden lisäksi Miisa on osallistunut viime vuosina erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja ohjelmiin sekä julkaissut ”Parisuhdekriisi”-nimistä podcastia, joka on yksi Nelonen Media Suplan kuunnelluin Podcast-ohjelma.

Grekov on hienosti hyödyntänyt elämäänsä yhtenä Suomen vaikuttavimpana ja suosituimpana influensserina myös opiskeluissaan tehden gradun parasosiaalisuudesta otsikolla ”Yksipuolinen ystävyys”. Gradunsa pohjalta hän työsti myös tieteellisen artikkelin yhdessä professori Pekka Isotaluksen kanssa.

Ehdokas viettää erittäin aktiivista elämäntapaa, mutta samalla pitää hyvin tärkeänä huolehtia omasta henkisestä hyvinvoinnistaan. Miisalle on myös henkilökohtaisesti tärkeää, että hän kertoo avoimesti seuraajilleen omasta paniikkihäiriöstään ja haluaa jakaa omia kokemuksiaan muiden auttamiseksi. Sen lisäksi hän tuo upeasti esille palautumisen tärkeyden.

Miisan elämäntarina on kestävällä pohjalla kokonaisuudessaan. Vastuullisuus näkyy läpi Miisan brändin ja hän on luonut uransa oman henkilökohtaisen kehityskaarensa ympärille. Hänen kokonaisvaltainen tekemisensä on kestävällä pohjalla ja hän huolehtii omasta hyvinvoinnistaan aktiivisesti ollen esimerkillinen roolimalli. Ja vaikka hän on tehnyt some-sisältöjä jo yli 10 vuotta ja hänen elämäänsä seuraa sadat tuhannet ihmiset, kokee hän yhä olevansa ihan tavallinen tyttö.

Miisalla on kuitenkin selkeitä ja kunnianhimoisia suunnitelmia oman uransa suhteen. Saa nähdä, mihin tämän energisen nuoren naisen tie vielä viekään – toivottavasti ainakin ensin Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun voittajaksi!

Anna äänesi Miisalle täällä!

Miisa Grekovin kuva: Simelius Simelius

Vuoden Nuori Menestyjä – JCI TOYP -kilpailu

Suomalaisten tekojen ja osaamisen näkyväksi tekeminen!

Vuoden Nuori Menestyjä – JCI TOYP -kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Tai henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä. Kilpailua on toteutettu Suomessa vuodesta 1990 lähtien ja sen järjestää Suomen Nuorkauppakamarit ry.

Voittajat ovat siis omassa elämässään menestyneitä 18-40 -vuotiaita Suomen kansalaisia ja uuden sukupolven esikuvia. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla. Kilpailusarjoja on kymmenen, mutta Suomessa palkitaan kolme parasta kilpailijaa, jotka osallistuvat automaattisesti JCI Ten Outstanding Young Persons of the World (JCI TOYP) -kilpailuun.

Vuonna 2022 kilpailun kärkikymmenikkö ratkaistiin esiraadin toimesta. Voittajista kaksi valitsee päätuomaristo ja yksi valitaan yleisöäänten perusteella. Voittajat palkitaan Turussa 19.10.2022 järjestettävässä palkintotilaisuudessa.

Kilpailun suojelijana vuonna 2022 toimii jalkapallotähti Lukas Hradecký.

Lisätietoja kilpailusta: https://www.nuorimenestyja.fi