Siirry suoraan sisältöön

Kansallinen vuosikokous koejäsenen silmin

First Timerina ja koejäsenenä kolusin läpi vuoden 2022 vuosikokouksen Tampereella reilu viikko sitten. Ei voi muuta sanoa kuin että huh ja vau! Viikonlopusta ei puuttunut menoa eikä meininkiä. Vaan se sisälsi paljon mielenkiintoisia kohtaamisia ja keskusteluita, silmiä avartavia puheita sekä koulutuksia. Tietenkään loistavaa musiikkia, viihdettä ja skumppaa unohtamatta! Kyllähän tuo kaikki huipentui Nokia Areenalla järjestettyyn gaalaan. Kiitos siis Tampereen Nuorkauppakamari vieraanvaraisuudesta ja upeasta viikonlopusta!

Jännitystä oli tietysti perjantaina alkuun ilmassa ja hetken olin aivan eksyksissä, mutta jo illan tulojuhlassa ihmettelin kamarikavereille, että miksi ihmeessä en ole lähtenyt mukaan aikaisemmin. Loppuviikonlopun uin kuin kuin kala vedessä verkostoituen, infoa haalien ja hauskaa pitäen!

Vuosikokousviikonloppu antoi minulle, hieman kummissaan olevalle koejäsenelle, tyhjentävän vastauksen JCI-toiminnasta. Nyt tiedän miksi olen mukana toiminnassa ja mitä voin halutessani saavuttaa. Viikonloppu täydensi ajatuksiani kamaritoiminnasta ja ehdottomasti jokaisen koejäsenen tulisi tämä kokea! Suosittelen lämmöllä kamaritoimintaa jokaiselle alle 40-vuotiaalle, joka haluaa verkostoitua, oppia uutta ja haastaa itseään. Kamaritoimminnasta voit tehdä juuri itsesi näköistä tai hypätä ilman riskiä kokeilemaan jotain aivan uutta!

Motivoitunein mielin siis kohti uusia projekteja, tapahtumia ja tuttavuuksia.

Milja Kaartinen
Keurusselän Nuorkauppakamarin koejäsen 2022