Siirry suoraan sisältöön

Aktiiviset jäsenet 2021

tammikuun_tappajaiset_jcikeurusselkä

Vietimme perjantaina 14.1.2022 perinteisiä tammikuun tappajaisia, jossa valta siirtyi viime vuoden puheenjohtajalta Sina Rosengréniltä hänen seuraajalleen Nelli Oksaselle. Nelli valittiin puheenjohtajaksi DP-vuoden päätteeksi vaalikokouksessa lokakuussa 2021. Nelli on ehtinyt jo vuoden 2021 aikana valmistautua koitokseen Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämän johtajuus-polun mukana, ja odottaakin innolla uusia oppimisen ja kasvun paikkoja vuodelle 2022!

Sina kiitteli jäseniä kaikesta huolimatta aktiivisesta toiminnasta niissä puitteissa, joissa sitä oli mahdollista tehdä kuluvan vuoden aikana. Lisäksi Sina toivotti uudelle puheenjohtajalle loistavaa vuotta luottaen, että kamarimme on hyvissä käsissä Nellin ohjaksissa.

Tammikuun tappajaisissa jaetaan myös perinteisesti mainetta ja kunniaa edellisen vuoden aktiivisille tekijöille. Tilanteesta johtuen ihan kaikkia kiertopalkintoja ei jaettu, mutta Sina sai kuitenkin kunnian palkita muutamia tehokkaita jäseniä.

Vuoden keurusselkäläinen: Nelli Oksanen
Kummilusikka: Tulevaisuustyöryhmä
Vuoden hallituksen jäsen: Hanna Palosaari
Vuoden juniorikeurusselkäläinen: Asmo Palosaari
Vuoden purjehtija: Noora Mäkiaho

Hurraa vielä kaikille palkituille!