Siirry suoraan sisältöön

Hanna Palosaaresta senaattori

Keurusselän Nuorkauppakamarin jäsenelle Hanna Palosaarelle on myönnetty senaattorin arvo. Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille senaattoriarvon myöntää Junior Chamber International -maailmanjärjestö.

Hanna Palosaari on ollut mukana kamaritoiminnassa yli vuosikymmenen. Liityttyään Keurusselän Nuorkauppakamariin vuonna 2010 hän on toiminut seitsemänä vuonna kamarin hallituksessa ja pariin otteeseen puheenjohtajanakin. Lisäksi hän on ehtinyt tehdä viran myös aluetasolla ja osallistua aktiivisesti kymmeniin kokouksiin Suomessa ja maailmalla.

Nuorkauppakamariuransa aikana Hanna Palosaari on aktiivisena, vahvana ja merkityksellisenä paikallistoimijana kehittänyt Keurusselän Nuorkauppakamarin toimintaa aktiivisesti ja jakanut osaamistaan jäsenistölle. Hänen asenteensa ja työmyyränä toimiminen on saanut muutkin innostumaan.

Hanna Palosaari on erinomainen esimerkki siitä, mistä nuorkauppakamaritoiminnassa on kyse: positiivisesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta oman alueen kehitykseen ja toisaalta oman henkilökohtaisen johtajuusosaamisen kehittämisestä.

Palosaari katsoo nuorkauppakamaritoiminnan kasvattaneen itseään monin tavoin.

”Kaikki tämä on vuosien varrella huomaamatta kasvattanut hurjasti tietoja ja taitoja ja minua ihmisenä. Ilman tätä harrastusta en osaa edes kuvitella, kuka tai missä elämässäni nyt olisin”, Hanna Palosaari sanoo.

Senaattorin arvon saaneet jäsenet saavat elinikäisen osallistumisoikeuden nuorkauppakamarin sekä paikallista kamaritoimintaa tukevan ja edistävän elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestön Suomen Senaatin toimintaan.

Vastaa