Siirry suoraan sisältöön

Ida Mustoselle Tulevaisuuden Toivo 2020 -palkinto

Ida Mustonen Tulevaisuuden Toivo 2020

Keurusselän Nuorkauppakamarin jäsen Ida Mustonen sai henkilökohtaista tunnustusta nuorkauppakamareiden C-alueen etänä toimitetussa palkintogaalassa kuluvana viikonloppuna.

Keski-Suomen senaatti valitsi Ida Mustosen Tulevaisuuden Toivo 2020 -palkinnon saajaksi.

Tulevaisuuden Toivo -palkinto jaettiin viidettä kertaa keskisuomalaiselle nuorkauppakamarin jäsenelle, ja ensimmäistä kertaa Keurusselän Nuorkauppakamarin aktiiville. Keski-Suomen senaatti otti huomioon tänä vuonna erityisesti, kuka loi kamariinsa uskoa ja piti toiminnan elävänä myös vuonna 2020.

Senaattori Riku Keränen jakoi palkinnon nuorkauppakamareiden C-alueen vuosikokouksen etägaalassa lauantaina 20.3.2021. ”Todella nuori supernova, sähikäinen, hakee rimaa korkeammalle koko ajan. Ojenna siipesi ja lennä”, kommentoi Riku raadin perusteluita Idasta.

Ida toimii keuruulaisen Mainostoimisto Aidian toimitusjohtajana. Häntä motivoi niin työssä kuin vapaa-ajallakin jatkuva kehittyminen, jota nuorkauppakamaritoiminta edesauttaa. Vuonna 2021 Ida vaikuttaa myös Keurusselän Nuorkauppakamarin hallituksen sihteerinä ja rahastonhoitajana.

Onnittelut Idalle, sinä olet todellakin pystisi ansainnut!

Ida Mustonen Tulevaisuuden Toivo 2020

Vastaa