Siirry suoraan sisältöön

Joulupuu-keräys Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa 2019

Keurusselän Nuorkauppakamarille historiallinen palkinto Parhaasta Nuorkauppakamaritoiminnasta

Perinteinen hyvänmielen Joulupuu-keräys järjestetään jälleen Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa. Keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamareiden toimesta.

Joulukeräyksellä kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella, eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyyskeräyksellä varmistetaan joululahjat niille vähävaraisille lapsille ja perheille, joilla muuten olisi rajallinen mahdollisuus saada joulumuistamisia. Lahjat jaetaan suoraan perheille ja lapsille Keuruun ja Mänttä-Vilppulan sosiaalitoimien kautta ilman välikäsiä ja kuluja.

Keuruulla keräyspiste on Megamarketissa 1.-15.12.2019.  Pisteeltä löydät pakettikortit, joista löytyy lahjansaajan ikä ja sukupuoli. Mukana on myös ideoita lahjaa varten. Lahjat voit palauttaa Megamarketin kassalle pakettikortin kanssa 15.12. mennessä. Lisäksi Nuorkauppakamarin tontut ovat paketoimassa ja opastamassa paikan päällä lauantaina 7.12. klo 10-16 ja sunnuntaina 8.12. klo 12-17.

Mänttä-Vilppulassa keräys järjestetään 9.-15.12.2019. Keräyspisteenä toimivat Vilppulassa Elämänpuoti, Mäntässä Löytötex sekä Pohjaslahdella Kylätalo.

Näin osallistut keräykseen:
1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämätön lahja tai lahjakortti.
2. Paketoi lahja joko kotona tai keräyspisteellä (materiaalit valmiina). Keuruulla voit jättää myös paketoimattoman lahjan keräyspisteelle.
3. Jos paketoit lahjan itse, kirjoita pakettikorttiin, mitä lahja sisältää ja kenelle se sopii, esim. ”nukke, tyttö 6v”, ”elokuvaliput, poika 14v” tai ”lautapeli, koko perheelle”. Keräyspisteeltä löydät valmiita pakettikortteja, mutta vapaamuotoisen kortin voi tehdä myös itse.
4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä teippaa pakettikorttia lahjakääreeseen.
5. Tuo lahja keräyspisteeseen.

Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen niin antajalle kuin saajallekin!

Lisätietoja:
Keuruun Joulupuu-keräys:
Projektipäällikkö, Janne Sievälä, puh. 040 769 1463

Mänttä-Vilppulan Joulupuu-keräys:
Projektipäällikkö, Sanna Tukia-Le Nguyen, puh. 050 339 2724
Projektipäällikkö, Anu Huhtala, puh. 040 962 8413

Vastaa