Siirry suoraan sisältöön

Joulupuu-keräys jälleen Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille vähävaraisten perheiden lapsille sekä koko perheille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta.

Keuruulla keräys järjestetään Megamarketissa la 8.12. klo 10-16 ja su 9.12. klo 12-17. Nuorkauppakamarin tontut ovat tuolloin opastamassa lahjavinkein ja paketoimassa lahjat.

Mänttä-Vilppulassa keräys järjestetään ajalla 3. – 9.12.2018.
Keräyspisteinä toimivat tänä vuonna Vilppulan kirjasto, Mäntässä Unelmien Helmiä ja Löytötex sekä Pohjaslahden kylätalo.

Kaikki voivat osallistua lahjoittamalla uuden tai itse tehdyn lahjan joihinkin keräyspisteistä. Keräykseen voi lahjoittaa myös lahjan koko perheelle. Tänä vuonna erityisenä toiveena ovat tuotteet sekä kodin puhtaanapitoon että henkilökohtaiseen hygieniaan (sekä lapsille että aikuisille), ja esimerkiksi lautapelit ovat aina iloinen koko perheen lahja. Voit lahjoittaa myös lahjakortteja paikallisiin yrityksiin, kuten esimerkiksi kauppoihin, kampaamoihin tai liikuntapalveluihin! Lapsille toivotaan erityisesti piirustus-, maalaus- ja askarteluvälineitä.

Näin osallistut keräykseen:
1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämätön lahja tai lahjakortti.
2. Paketoi lahja joko kotona tai keräyspisteellä (materiaalit valmiina)
3. Kirjoita pakettikorttiin, mitä lahja sisältää ja kenelle se sopii, esim. ”nukke, tyttö 6v”, ”elokuvaliput, poika 14v” tai ”lautapeli, koko perheelle”. Keräyspisteeltä löydät valmiita pakettikortteja, kortin voi tehdä myös itse.
4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä teippaa pakettikorttia lahjakääreeseen.
5. Tuo lahja keräyspisteeseen.

Näin tuot joulumielen sekä itsellesi että lahjan saajalle!

Lahjat toimitetaan saajilleen Keuruun ja Mänttä-Vilppulan sosiaalitoimen kautta ilman välikäsiä ja kuluja.

Lisätietoja:
Keuruun joulupuukeräyksen projektipäällikkö Janne Sievälä, puh. 040 769 1463.
Mänttä-Vilppulan joulupuukeräyksen projektipäällikkö Sanna Tukia-Le Nguyen, puh. 050 339 2724.

Kiitos yhteistyöstä ja lahjoituksista myös:

Mänttä-Vilppulan ja Keuruun sosiaalitoimet

           

Vastaa