Siirry suoraan sisältöön

Keurusselästä kaksi ehdokasta vuodelle 2019

Keurusselän nuorkauppakamari on asettanut kaksi ehdokasta Suomen nuorkauppakamareiden kansallisiin ja alueellisiin tehtäviin vuodelle 2019.

Oman toiminta-alueemme (Länsi-Suomi, alue C) johtotehtäviin, aluejohtajaehdokkaaksi asetetaan Riku Keränen. Aluejohtaja on myös osa Suomen nuorkauppakamarit ry:n hallitusta, varapuheenjohtajana (VP C). Riku toimii tänä vuonna alueen aluekoordinaattorina vastaten mm DP-valmennuksesta. Riku on aktiivinen jäsen kamarissamme jo vuodesta 2012, jolloin hän siirtyi Jyväskylästä Keurusselän kamariin. Kamariharrastuksen Riku on aloittanut jo vuonna 2010. Työelämässä Riku on yrittäjänä Keurusseudun LVI-Palvelu Oy:ssä ja miehen slogan kuuluu: ”Muut tekevät, mitä osaavat, minä teen, mitä haluan!”.

Toinen ehdokkaamme on Emilia Koikkalainen, joka asetaan ehdolle kansalliseksi varapuheenjohtajaksi (DP). Varapuheenjohtaja valmistautuu toimimaan kansallisena puheenjohtajana seuraavana vuonna ja tehtävään kuuluu mm kehitystoiminnan johtaminen ja strategiatyö. Emilia toimii tänä vuonna SNKK:ssa kehitysjohtajana vastuualueenaan yhteiskuntavaikuttaminen. Emilia on työelämässä myös yrittäjänä, hänen yrityksensä on Koskenpään Huopatehdas Oy. Lisäksi Emilia toimii Keuruun kaupunginhallituksessa.

Seuraa facebook-sivuamme, jossa kerromme syksyn mittaan enemmänkin ehdokkaidemme ajatuksia nuorkauppakamaritoiminnasta! Tsekkaa myös ehdokkaidemme terveiset vaalivalvojaisista!

Vastaa