Siirry suoraan sisältöön

Tietosuoja-asetus tutuksi

Keurusselän Nuorkauppakamari järjesti tiistaina 10.10.2017 koulutuksen uudesta tietosuoja-asetuksesta. Tilaisuuteen oli tervetulleita kaikki entiset ja nykyiset nuorkauppakamarilaiset sekä Keuruun ja lähikuntien nuoret yrittäjät ja asiasta kiinnostuneet. Koulutus herättikin mukavasti mielenkiintoa ja paikalla oli 20 asiasta kiinnostunutta kohderyhmäläistä.

Asianajotoimisto Fennon lakimies Mirja Kattilakoski piti osallistujille napakan tietoiskun EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta, joka astuu voimaan toukokuussa 2018. Asetus herätti paljon keskustelua ja Kattilakoski vastasikin kärsivällisesti osallistujien kysymyksiin. Osallistujat peilasivat oppeja omaan yritystoimintaan ja koulutuksesta lähtikin monta huojentunutta mieltä.

”Kaikenkokoisissa yrityksissä on syytä kiinnittää huomioita, miten henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen näkökulmasta. Jos joku asia mietityttää, kannattaa käyttää asiantuntijaa apuna. Tämän aiheen tiimoilta on myös meidän työyhteisössä tehty toimenpiteitä ja linjauksia.” kertoo Vaissi Oy:n tuotantopäällikkö Heikki Viitanen.

Koulutus pidettiin Faktumilla, joka on POP Pankin yläkerrassa sijaitseva tietotyöläisten yrityskeskus. Faktumilla toimivat Mainostoimisto Pelismo, Matricomp ja Asianajotoimisto Fenno, jotka mahdollistivat koulutuksen. Keurusselän Nuorkauppakamari ry on Keuruun, Multian ja Mänttä-Vilppulan seudulla asuvien aktiivisten yrittäjien ja johtajien kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö sekä kontaktiverkosto. Mikäli itsesi ja ympäröivän yhteiskunnan kehittäminen tai uudet verkostot kiinnostavat, tule mukaan toimintaamme!

Vastaa